Laadukasta rakentamista

Rakennuspalvelu NikRa Oy on uudisrakentamisen ja remontoinnin monipuolinen ammattilainen.

Lue lisää
uudisrakentaminen rakennuspalvelu nikra

Avaimet käteen -palvelu

Uudisrakentaminen

Tarjoamme talopakettien pystytyspalvelut avaimet käteen -periaatteella laadukasta työnjälkea ja sovittua aikataulua kunnioittaen.

Perustustyöt rakennuspalvelu nikra

Huolella perustettu

Perustustyöt

Perustustyöt ovat yksi rakentamisen kalleimmista ja tärkeimmistä vaiheista, joten teemme niiden suunnittelun ja toteutuksen huolellisesti. 

remontit ja terassti rakennuspalvelu nikra

Lisää asuinmukavuutta 

Remontit ja ulkorakentaminen

Ammattilaisen toteuttamana remontti valmistuu nopeasti. Ulkorakentaminen, kuten terassit, kuuluvat myös palveluihimme. 

Koti sinulle ja perheellesi

Tilattuasi mieleisesi talopaketin, sinun tulee vielä valita osaava ja laadukas pystytyspalveluita tarjoava yritys. Meiltä voit tilata avaimet käteen -palvelun tai ammattilaisia avuksesi työmaalle.

Ota yhteyttä

Rakennuspalvelu NikRa Oy

Rakennuspalvelu Nikra Oy on 20 vuoden kokemuksella varustettu rakennusalan ammattilainen. Koski tarpeesi pientä tai isompaa rakennushanketta, olemme aina valmiita tulemaan paikan päälle ja keskustelemaan sinulle sopivasta ratkaisusta. Suunnittelukäynti on maksuton eikä sido vielä mihinkään. 

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset, taloyhtiöt kuin yrityksetkin koko Suomessa. Toteutamme rakennus- ja remonttitöitä kokonaisurakkana tai tuntitöinä. Kanssamme on mahdollista, että asiakas osallistuu omalla osaamisellaan ja panoksellaan rakennusprojektiin. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva ratkaisu toteuttaa rakennushanke. 

Toteutamme perinteikästä suomalaista hirsirakentamista aina pohjatöistä talon harjaan saakka.